WTU Centraal voor goede ventilatie in scholen, kantoren en winkels

De nieuwe serie WTU Centraal van Orcon is gelanceerd! Een vernieuwd energiezuinig balansventilatiesysteem met warmteterugwinning. De vernieuwde serie WTU Centraal toestellen van Orcon zorgen voor een aangenaam en buitengewoon binnenklimaat. De nieuwe serie bereikt met gemak een rendement tot 88% en voldoet aan de EcoDesign regeling. De WTU is standaard voorgeprogrammeerd en is direct gereed voor een inbedrijfstelling.

Laag energieverbruik met hoge efficiëntie

De WTU Centraal compacte WTW toestellen zijn efficiënt ontworpen voor kantoren, winkels, scholen, kinderdagverblijven en vele andere toepassingen. De units zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot energieverbruik, dit wordt gerealiseerd door een hoog efficiënt warmtewiel en een lage interne luchtsnelheid.

Hoge kwaliteit en eenvoudig onderhoud

De kast is vervaardigd van dubbelwandig Aluzinc die door steenwol met een dikte van 50 mm van elkaar zijn gescheiden voor een hoge geluids- en thermische isolatie. De grote deuren maken inspectie en onderhoud van het toestel eenvoudig. De filters voor de toe- en afvoerlucht zijn eenvoudig te vervangen. Door een geleiderail met een snelsluiting wordt een optimale afdichting gegarandeerd.

De voordelen

  • Geschikt voor plaatsing boven- en onderdaks
  • Laag energieverbruik door toepassing van EC-motoren
  • Geen condensafvoer nodig door gebruik van efficiënt warmtewiel
  • Uitgebreide regelmogelijkheden (weekklok, CO2, GBS)
  • Past door elke deur

WTU centraal met freeverter set

WTU Centraal voor ventilatie, verwarming en koeling

All-in-one Klimaatsysteem

De WTU- centraal voor utiliteit is een energiezuinig ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Met dit systeem regelt u een aangenaam binnenklimaat in meerdere ruimtes tegelijk, waardoor het een veel toegepast systeem is in kantoren, overheidsgebouwen en scholen. Meer Comfort. Betere prestaties.

In de Green Igloo toepassing is de compacte WTU- uitvoering voorzien van koeling en verwarming. In de winter wordt de ventilatielucht op de juiste temperatuur na verwarmd en in de zomer is het net andersom. Het WTW systeem is zeer energiezuinig dankzij het roterende warmtewiel, een inverter geregelde condensor en een DX batterij met bijbehorende regeling (zie situatieschets).

Unieke kenmerken

  • Afgevoerde lucht kan over het buitendeel uitgeblazen worden, overgebleven warmte energie wordt hierdoor nogmaals gebruikt
  • Modulair systeem ook toepasbaar in kleinere technische ruimtes
  • Enkel kwaliteitscomponenten voor een scherpe totaalprijs
  • Nauwkeurige temperatuurregeling
  • Eén aanspreekpunt voor uw totale systeem

WTU opstelling met Freeverter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Afbeelding mvs-15