Vooruitstrevende technologieën voor het creëren
van een buitengewoon binnenklimaat
BADKAMER- EN
TOILETVENTILATOREN
Lees meer hierover

Badkamer- en toiletventilatoren

Orcon heeft slimme oplossingen om een badkamer of toilet goed te ventileren. Voordat u een badkamerventilator gaat kopen is het aan te raden om te kijken naar de aansluiting. Het is mogelijk om een badkamer- of toilet ventilator aan te sluiten op een kanaal. Elk kanaal heeft een andere diameter. Kijk dus goed welke diameter het kanaal heeft waarop de ventilator aangesloten moet worden. Daarnaast zijn er verschillende opties mogelijk. Bijvoorbeeld een badkamerventilator met timer, of een badkamerventilator met vochtsensor.

Selecteer één of meerdere categorie(ën):
Artikelnr:

Naam:

Omschrijving:
Toepassing:
Woningbouw
Utiliteit


Waarom is ventilatie in een badkamer of toilet belangrijk?

Een badkamer en toilet zijn natte ruimtes. Door het gebruik van water is de luchtvochtigheid hoger. Als er veel vocht in de lucht hangt kan dit zonder goede ventilatie in de muren gaan zitten, hierdoor kan schimmelvorming ontstaan. Schimmel is zeer slecht voor de gezondheid en kan klachten aan o.a. de luchtwegen veroorzaken. Daarom is het zeer aan te raden om een natte ruimte te ventileren. Als een woning geen ventilatiesysteem heeft dan zijn er genoeg opties om deze ruimte apart te ventileren.

Geluidsarme badkamerventilator met vochtsensor

In een huis zonder ventilatie in de badkamer kunt u een badkamerventilator installeren. Een stille badkamerventilator is prettig in een woonhuis. Daarom zijn al onze badkamerventilatoren erg stil. Onze badkamerventilatoren kunt u gemakkelijk installeren in een kanaal. Hierdoor kunt u de badkamerventilator aansluiten op een mechanisch ventilatie systeem. Het is ook mogelijk om de ventilator aan te sluiten op een dakdoorvoer of doorvoer door de muur.

Stille toiletventilator aansluiten

Een toilet zit vaak op de benedenverdieping naast de woonkamer of keuken. Het is dus belangrijk dat na een toiletbezoek het ventilatiesysteem niet te horen is. Kies daarom voor onze geluidsarme badkamer- en toiletventilatoren.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt