Vooruitstrevende technologieën voor het creëren
van een buitengewoon binnenklimaat
DAKVENTILATOREN
RDV – MPV – TFSK
Lees meer hierover

DAKVENTILATOREN VOOR UTILITEITEN

Sommige ruimtes zijn moeilijk te ventileren. Bijvoorbeeld een groot magazijn, een keuken, een appartementencomplex of een ruimte waar apparaten staan met batterijen. Om deze ruimtes toch goed te ventileren kunnen dakventilatoren geplaatst worden. Niet iedere dakventilator is geschikt voor iedere ruimte. Lees daarom goed de productomschrijving om te kijken of de dakventilator bij uw project past, of neem uiteraard contact met ons op voor een passend advies.

Selecteer één of meerdere categorie(ën):
Artikelnr:

Naam:

Omschrijving:
Toepassing:
Woningbouw
Utiliteit


TFSK kleine dak afzuig dakventilatoren

Een kleine dakventilator is een simpele oplossing om een ruimte te ventileren. Denk bijvoorbeeld aan een opslagruimte of een gymzaal in een school. Door een dak ventilatiesysteem te installeren wordt de ruimte afzonderlijk van de rest geventileerd. Dit kan vele voordelen hebben. Door afzonderlijke ventilatie te gebruiken kunnen geuren zich niet verspreiden naar andere ruimtes. Ook is een TFSK kleine dak afzuigventilator geschikt om natte ruimtes te ventileren in bijvoorbeeld de doucheruimte in een sportschool. Op deze manier kunnen ruimtes toch voorzien worden van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

De TFSK dakventilator bestaat uit gepoedercoat verzinkt plaatstaal. De ventilatoren worden met kabel geleverd. Ter bescherming van oververhitting is de motor uitgevoerd met een geïntegreerde thermocontacten inclusief automatische reset. Zeer geschikt voor kantoren en scholen.

RDV verticaal uitblazende toeren regelbare dakafzuigventilatoren

Een grote open ruimte, zoals een magazijn, is lastig te ventileren met een ventilatiesysteem. Om de lucht schoon te houden tijdens het werken kan er een RDV dakafzuigventilator geplaatst worden. Dit is een grote ventilator die direct op het dak wordt geplaatst. De verontreinigde lucht van binnen wordt direct de buitenlucht in geblazen. Er is geen toevoer van schone lucht. Het RDV systeem wordt bijna nooit gebruik bij woningen, maar is wel zeer geschikt voor een appartementencomplex. Door het complex loopt een kanaal wat uitkomt op het centrale RDV systeem. Dit kanaal kan verbonden worden met kleine kanalen die uitkomen in bijvoorbeeld de badkamer ruimtes van verschillende appartementen. Deze zitten vaak boven elkaar door het leidingwerk. Door de kanalen te verbinden kunnen alle ruimtes in een keer centraal worden geventileerd. Door middel van sensoren kunnen de aparte ruimtes vraaggestuurd ventileren. Niet ieder RDV systeem is geschikt voor natte ruimtes. Lees dus de productomschrijvingen goed.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt