Vooruitstrevende technologieën voor het creëren
van een buitengewoon binnenklimaat
BUISVENTILATOREN
RVK – DZR
Lees meer hierover

BUISVENTILATOREN

Een buisventilator is een bouwsteen in vele projecten. De toepassing is erg breed. Een buisventilator is klein en kan in een kanaal buis worden geplaatst. Een buisventilator is zeer geschikt voor een kleine ruimte. Bijvoorbeeld een aanbouw, badkamer, toilet of een kelder. De buisventilatoren zijn allemaal geschikt voor natte ruimtes. Een eenvoudige oplossing om toch op een duurzame manier te ventileren.

Selecteer één of meerdere categorie(ën):
Artikelnr:

Naam:

Omschrijving:
Toepassing:
Woningbouw
Utiliteit


Buisventilator in badkamer of toilet

In een badkamer of toilet is het vochtgehalte hoger dan andere ruimtes. Daarom is goede ventilatie erg belangrijk. Soms is het niet mogelijk om een volledig ventilatiesysteem te installeren. Voor deze projecten heeft Orcon kleine ventilatie oplossingen. Een buisventilator met afzuiging is zeer geschikt voor een badkamer of toilet. Een buisventilator installeren is erg eenvoudig. Door middel van een gat in de muur en een buis kan de buisventilator worden aangesloten. Het gat wordt aan de buitenkant van het gebouw afgesloten met een gevelklep. Vervolgens wordt de afzuiging in de badkamer geregeld door de buisventilator. Onze buisventilatoren zijn allemaal geschikt voor natte ruimtes.

Soorten buisventilatoren van Orcon

Orcon heeft mini buisventilatoren en grote buisventilatoren in het assortiment. Het zijn allemaal geluidsarme buisventilatoren, want wij van Orcon vinden dat een ventilatiesysteem niet voortdurend hoorbaar moet zijn. De buisventilatoren kunnen afzuigen, maar kunnen ook de luchttoevoer regelen. Dit ligt aan hoe je de buisventilator plaatst. Aan de ene kant zuigt die af en aan de andere kant duwt die lucht weg. Orcon heeft ook buisventilatoren met een EC energiezuinige gelijkstroommotor. Extra duurzaam!

Buisventilator aansluiten in de ruimte

Een Orcon buisventilator is gemakkelijk aan te sluiten. In een keuken kan het kanaal waar de buisventilator in zit bevestigt worden in een keukenkastje. Tijdens het bouwen van een aanbouw kan rekening gehouden worden met het ventilatiesysteem door middel van een verlaagd plafond. Hier kan de buisventilator en het kanaal in geplaatst worden, helemaal uit het zicht!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt