Eerste hulp bij Schoolventilatie tijdens de Verbindingsdag Gezonde Scholen

Het belang van goede ventilatie is nog nooit zo duidelijk aanwezig geweest als nu. Orcon biedt eerste hulp aan scholen om het ventilatievraagstuk op te lossen. Vergezel ons tijdens de Verbindingsdag Gezonde Scholen op woensdag 11 november. Hier zullen wij om 15.00 ons programma voor ‘Eerste Hulp Bij Schoolventilatie’ aan u presenteren. Hierbij gaan we dieper in op het vraagstuk voor gezonde, duurzame, en comfortabele ventilatie in schoolgebouwen, met een speciale focus op renovatie situaties.

Onderstaand kunt u uw gratis ticketclaimen. Graag zien we u woensdag 11 november, om 15.00. Tot dan!

 

 

 

Over Verbindingsdag Gezonde Scholen

De opgave voor gezondere en duurzamere schoolgebouwen is nog nooit zo urgent geweest. Dat een groot deel van de onderwijsruimten lang niet altijd voldoet aan de minimumkwaliteit voor gezonde lucht, is iets wat door de huidige coronacrisis nog eens extra wordt benadrukt. Gepaard met de grootschalige renovatie- en verduurzamingsopgave die er ligt voor maatschappelijk vastgoed, is dit hét moment om in actie te komen.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en het is al zo vaak gezegd. In deze Verbindingsdag gaan wij op zoek naar de pijnpunten, de middelen en vooral de kansen die er liggen voor frisse en gezonde schoolgebouwen. Wat zijn de praktische oplossingen op gebied van ontwerp en installatie? Wat kunnen we bereiken met de investeringsimpuls van dit najaar en daarbovenop de 360 miljoen voor de ventilatie van scholen? Hoe maken we in deze renovatieopgave de vertaalslag naar een algemene kwaliteitsverbetering voor scholen?

Deze Verbindingsdag wordt georganiseerd door vakblad Stedebouw & Architectuur, dat al jarenlang in samenwerking met Marco van Zandwijk de Scholenbouw-editie maakt. Voor deze Verbindingsdag slaan we de handen ineen met Duurzaam Gebouwd om professionals uit beide netwerken bij elkaar te brengen en stappen te zetten in de scholenbouwopgave.

De online bijeenkomst combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen uitstoot en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken:
·         Vier inspirerende keynotes
·         Nuttige, informatieve en verhelderende workshops. presentaties en rondetafeldiscussies
·         Volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de krachtige Netwerktool
·         Waardevolle innovaties van (kennis)partners in de Expo
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt