Gratis naar de Bouwbeurs 2019 + Ontvang een verrassing!

Het jaar is nog niet afgelopen maar we zijn al volop bezig met 2019! Met als eerstvolgende mijlpaal natuurlijk de Bouwbeurs welke van 4 t/m 8 februari plaatsvindt in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Uiteraard is Orcon hier ook aanwezig en willen we u graag kennis laten maken met al onze innovaties en natuurlijk onze plannen voor 2019!

Het afgelopen jaar is een veelbewogen en fantastisch jaar voor Orcon geweest. Met een nieuw recordaantal aan verkochte MVS boxen zijn we inmiddels een niet te negeren partij op de mechanische ventilatiemarkt. En met ons buitengewoon goed presterende WTW-balansventilatiesysteem – de HRC EcoMax – staan we klaar om ook deze tak te veroveren. De HRC EcoMax scoort o.a. als beste in Uniec2 en biedt naast het allerhoogste rendement ook nog eens veel installatiegemak, en comfort voor de eindgebruiker.

Dit en meer willen wij u uitgebreid laten zien tijdens de Bouwbeurs 2019. Graag nodigen wij u dan ook uit een bezoek te brengen aan onze stand 07.E018. Via onderstaande link kunt u zich gratis registeren. Als extraatje mogen de eerste 100 relaties die zich registeren via onderstaande link een leuke (en smakelijke!) verrassing komen ophalen op onze stand!

Green Igloo

Daarnaast laten we u ook zien hoe u wij u kunnen helpen bij de overstap naar een all-electric nieuwbouwwoning, binnen ons “Green Igloo” concept. Dit is een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties. Zo kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen. Meer weten over onze producten en ons duurzame concept? Bezoek ons dan op de Bouwbeurs 2019

< Terug

Orcon