Maatregelen COVID-19

Bij Orcon/Thercon staat gezond wonen, werken, en leven voorop. En daarbij hoort ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat betekent dat wij maximaal onze verantwoordelijkheid nemen en de richtlijnen van de Rijksoverheid volgen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te beperken. Graag vertellen wij u, wat u van ons kunt verwachten in de komende periode:

  • Wij zijn tijdens onze gebruikelijke uren bereikbaar. Op kantoor is een minimale bezetting aanwezig maar (thuiswerkende) collega’s zijn bereikbaar per telefoon of e-mail.
  • Alle bezoeken, overleggen, en andere afspraken laten wij het liefst doorgaan zoals gepland maar dan via telefoon, Skype, of soortgelijken. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we samen een passende oplossing zoeken.
  • Er zijn vooralsnog geen vertragingen in de levertijden van lopende orders. Voor nieuwe bestellingen zijn de gebruikelijke levertijden van toepassing.
  • Mocht u vragen hebben over (het uitstellen van) uw bestaande bestellingen dan kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop. Wij denken dan graag met u mee.
  • Tevens zullen wij alle aankomende evenementen zoals producttrainingen, relatiedagen en overige uit voorzorg annuleren. Ook deelnames aan evenementen van derden worden vooralsnog geannuleerd.

Hiermee hopen wij op een verantwoorde manier onze dagelijkse bezigheden voort te kunnen zetten. Uiteraard volgen we de verdere ontwikkelingen op de voet en passen deze maatregelen waar nodig aan.

Tenslotte wensen wij u een goede gezondheid toe en veel sterkte in deze turbulente tijd.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0