MVS-15RHB: De ideale woonhuisventilator voor vervanging, renovatie en onderhoud

MVS-15RHB: De ideale woonhuisventilator voor vervanging, renovatie en onderhoud
Zeker in bestaande situaties waar de ventilatie aan vervanging toe is, is het niet altijd makkelijk dit snel en vakkundig op te lossen. Bijvoorbeeld door een gebrek aan ruimte, of omdat er geen rekening gehouden is met de introductie van nieuwe sensoren en bedieningen. Gelukkig zijn er tal van slimme oplossingen te vinden die niet alleen voor de installateur en monteur veel voordelen bieden, maar ook voor de eindgebruiker.

Op zoek naar gemak in installatie, vervanging, en onderhoud?
Met name de Orcon MVS-15RHB een uitstekende keuze om als vervangend toestel te dienen. Door het compacte formaat en de vele aansluitpunten (incl. achteraansluiting) kan deze op tal van plekken worden toegepast; zelfs onder een hoek of aan het plafond. De, met een batterij gevoede, RF-afstandsbediening kan volledig draadloos worden toegepast en op elke plek in huis aan de wand worden bevestigd. Op elk toestel kunnen er maar liefst 20 van deze RF-bedieningen of sensoren worden aangemeld. Waaronder extra CO2-sensoren. Maar ook in bestaande situaties waar nog gewerkt wordt met een vaste 3-standen schakelaar zijn er geschikte plug-and-play variaties op de MVS-15 beschikbaar.

MVS-15RHB in het kort
 • Inclusief (ingebouwde) vochtsensor
• Geleverd met de afstandsbediening 15RF (met 6 opties!)
• De stilste én meest efficiënte in alle standen
• Hoogste EPC winst
• Royale capaciteit van 435 m3/h bij 200 Pa
• 5 aansluitpunten voor luchtafzuiging incl. achter aansluiting
• Onder aansluiting voorzien van Ø 160 of Ø 125 mm
• Kunststof behuizing 100% recyclebaar 

Snelle service
Daarnaast zijn deze toestellen erg gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te installeren, en vergen ze vrijwel geen onderhoud. Wanneer er toch onderhoud nodig is kan dit vaak terplekke snel opgelost worden. Niet alleen zijn alle onderdelen zeer makkelijk te bereiken en/of te vervangen, er wordt ook veel ondersteuning geboden bij technische vragen doormiddel van uitgebreide handleidingen, instructievideo’s, en telefonisch support. Deze middelen staan altijd klaar voor de installateur of servicemonteur. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en kunnen storingen snel en efficiënt verholpen worden.

Voordelen voor de eindgebruiker
Deze slimme woonhuisventilatoren bieden ook voor de eindgebruiker tal van voordelen. Zo zijn ze muisstil en kan men makkelijk tientallen euro’s per jaar besparen op de  energierekening, zeker ten opzichte van systemen van voor 2013. De MVS-15 generatie woonhuisventilatoren van Orcon ventileren volledig vraaggestuurd met behulp van o.a. een ingebouwde vochtsensor, en kunnen gekoppeld worden aan diverse andere sensoren en bedieningen. Deze meten continue de luchtkwaliteit in uw woning en sturen waar nodig (automatisch) de ventilatiebehoefte bij. Hierdoor is de eindgebruiker verzekerd van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Contact & Advies
Wilt u meer weten over de MVS-15 woonhuisventilatoren van Orcon? Bekijk het product dan in onze catalogus.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0