MVS-15RHBP Renovatiepakket: alles-in-een-oplossing

Maak nu kennis met het MVS-15RHBP Renovatiepakket. De nieuwste toevoeging in de reeks MVS15 woonhuisventilatoren van Orcon, en de perfecte woonhuisventilator voor elke situatie.

Alles-in-een-oplossing
Naast de standaard ingebouwde vochtsensor en de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden naar CO²-vraagsturing (waarmee de hoogste EPC-winst in zijn categorie behaalt wordt) is deze serie veruit de efficiëntste en de stilste. Daarnaast kan deze door het compacte formaat en de vele aansluitpunten (incl. achteraansluiting) op tal van plekken worden toegepast; zelfs onder een hoek of aan het plafond.

MVS-15 woonhuisventilator in het kort
• Inclusief (ingebouwde) vochtsensor
• De stilste én meest efficiënte in alle standen
• Hoogste EPC winst
• Royale capaciteit van 435 m3/h bij 200 Pa
• 5 aansluitpunten voor luchtafzuiging incl. achter aansluiting
• 28 instelmogelijkheden in keuze luchtdebiet
• Onder aansluiting voorzien van Ø 160 of Ø 125 mm
• Kunststof behuizing 100% recyclebaar

Makkelijk uit te breiden
Op elk toestel kunnen er maar liefst 20 van deze RF-bedieningen of sensoren worden aangemeld. Waaronder extra CO2-sensoren. Maar ook in bestaande situaties waar nog gewerkt wordt met een vaste 3-standen schakelaar zijn er geschikte plug-and-play variaties op de MVS-15 beschikbaar

Daarnaast zijn deze toestellen erg gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te installeren, en vergen ze vrijwel geen onderhoud. Wanneer er toch onderhoud nodig is kan dit vaak ter plekke snel opgelost worden. Niet alleen zijn alle onderdelen zeer makkelijk te bereiken en/of te vervangen, er wordt ook veel ondersteuning geboden bij technische vragen doormiddel van uitgebreide handleidingen, instructievideo’s, en telefonisch support. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en kunnen storingen snel en efficiënt verholpen worden.

Contact & Advies
Wilt u meer weten over het MVS-15RHBP Renovatiepakket? Neem dan nu contact met ons op!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt