Nieuw! Compacte HRC-225 balansventilator!

Nieuw! Compacte HRC-225 balansventilator!
Warmteterugwinning voor kleine ruimtes en renovatie.

‘Klein van formaat, groots in prestatie.’ Dat Orcon deze wijsheid ter harte heeft genomen, bewijst zij met de nieuwe en zeer compacte HRC-225 balansventilator uit de HealthLine-serie balansventilatiesystemen met warmteterugwinning. De HRC-225, met zijn geringe afmeting van 722 x 600 x 403 mm (hxbxd), voorziet elke ruimte volledig automatisch van gefilterde en voorverwarmde lucht en past door zijn geringe formaat in vrijwel iedere ruimte. Het toestel is geschikt voor RF-bediening en CO2-vraagsturing en is standaard voorzien van een intelligente ontdooicyclus en 100% bypass. Ideaal dus voor kleine inbouwruimtes en renovatie.

Weinig ruimte voor inbouw, veel ruimte voor gezonde lucht
Bestaande woningen worden steeds beter geïsoleerd en houden naast warmte ook vocht en CO2 vast. Een goede ventilatie is dan essentieel voor de gezondheid en het behoud van de woning. De nieuwe HRC-225 balansventilator met warmteterugwinning biedt optimale ventilatie en is speciaal ontwikkeld om in kleine ruimtes, grote prestaties te leveren. Zo biedt de HRC-225 ook in de groeiende markt van appartementen, studentenwoningen en renovaties, door het hoge comfort en geringe formaat, de oplossing voor een gezonde leefomgeving.

EC-gelijkstroommotoren
De ventilatoren voor het regelen van de toe- en afvoerlucht zijn voorzien van energiezuinige EBM-Papst motoren met achterovergebogen schoepenwielen die door middel van dipswitches éénmalig worden ingesteld op de juiste luchthoeveelheid.

100% bypass
De HRC-225 is standaard voorzien van een 100% bypass. Deze zorgt ervoor dat de woning in de zomer niet verder opwarmt door in de nacht frisse gefilterde lucht de woning in te brengen.

CO2 sensoren
Door middel van uitbreiding met RF CO2 sensoren, is er automatische sturing op CO2 (luchtkwaliteit) en is een buitengewoon binnenklimaat altijd gegarandeerd!

Wat maakt de HRC-225 bijzonder?
Artikelnummer: 22000025
Energielabel A/A+*
Capaciteit: 225 m3/h
Geschikt voor RF-bediening en CO2-vraagsturing
Rendement 87,9% volgens TUV EN 13141-7
Luchtvolume toe- en afvoerventilator afzonderlijk instelbaar
100% Bypass
Intelligente ontdooicyclus
Servicevriendelijk en onderhoudsarm
Compact! 722 x 600 x 403 mm (hxbxd)
Gewicht is 24 KG
Steker type betreft randaarde (optie: perilex)
*Bij het toepassen van 2 CO2 sensoren

Contact & Advies
Wilt u meer weten over de HRC-225 balansventilator uit de HealthLine-serie van Orcon? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop en technisch advies via:
Telefoonnummer: +31 (0)318 54 47 00
E-mail adres: verkoop@orcon.nl

Lees meer.

< Terug