Nieuw! De HRC ECOMAX en MAXCOMFORT nu ook in 500m³/h

Onze HRC balansventilatiesystemen de ECOMAX en MAXCOMFORT zijn sinds hun lancering in oktober 2018 een daverend succes. Niet alleen behalen ze de hoogste thermische rendementen in de markt, ze zijn scherp geprijsd, bieden veel installatiegemak, en met een uitvoering met zowel 300m³/h als 400m³/h breed toepasbaar.

Hier doen we echter nog graag een schepje bovenop want vanaf heden is er ook een 500m³/h uitvoering beschikbaar! Dit toestel kent dezelfde de afmeting als de andere uitvoeringen en is net zo scherp geprijsd. Ook alle overige functionaliteiten zijn vrijwel identiek. Zo is ook dit toestel voorzien van:
• Extra lange Recair Ultimate warmtewisselaar (560 mm) voor maximale performance en minimaal verlies.
• Beste balanceringstechniek tot 1% nauwkeurig, altijd perfect in balans.
• Nieuwste EBM-papst 3D scrolls met Radical waaiers en intelligente anemometer technologie.
• Intelligente sensoren voor een volledige automatische en zeer nauwkeurige vraaggestuurde werking.
• Sterk isolerende EPP behuizing voor minimaal intern druk verlies.
• Revolutionaire modulerende 100% bypass module

Benieuwd of de 500m³/h uitvoering ook geschikt is voor uw project? Neem dan nu contact op met onze afdeling verkoop voor meer informatie. En brengt u een bezoek aan de Vakbeurs Energie 2019? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan onze stand in Hal 3, E022 waar we tevens een gloednieuw zonesturingssysteem voor onze balansventilatoren zullen presenteren. Wederom een uniek systeem welke volledig draadloos kan communiceren en installatie nog gemakkelijker maakt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0