Orcon op Building Holland 2019

Building Holland (in de RAI Amsterdam) staat van 9 t/m 11 april in 2019 in het teken van innovatie en vernieuwing. Dit is wat we samenvatten als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

Dus bent u op zoek naar innovatieve oplossingen voor actuele vraagstukken op het gebied van circulariteit, duurzaamheid of digitalisering? Wilt u meer weten over het materialenpaspoort of de ontwikkelingen rondom gezonde gebouwen? Dan mag u een bezoek aan Building Holland dit jaar zeker niet missen! Ruim 150 prominente sprekers praten u gedurende 3 dagen bij over de laatste trends en ontwikkelingen in bouw en vastgoed. Zo’n 200 koplopers uit de branche presenteren hun innovaties en vertellen u graag meer over hun business cases en projecten.

Green Igloo, het groene concept van Orcon & Thercon is uiteraard ook aanwezig op Building Holland, waar we u graag meer willen vertellen over ons totaalpakket voor onbezorgd gasloos wonen. Wij laten u hierbij graag kennis maken met ons concept waarbij we u begeleiden van advies en calculatie tot het opleiden van installateurs. Belangrijke spil binnen deze aanpak is het gebruik van alleen de best presterende producten waaronder de balansventilatie met WTW van Orcon en de warmtepompen (en boilers) van Fujitsu | Atlantic.

Meer weten? We ontmoeten u graag persoonlijk op onze stand 11.42! U kunt hier kosteloos een ticket regelen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt