Orcon op de Energie Vakbeurs 2018!

Van 9 tot en met 11 oktober 2018 vindt de 14e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Uiteraard is Orcon hier ook aanwezig. Als exclusiviteit tonen wij op de Energiebeurs de HRC-EcoMax van Orcon, een balansventilator met WTW die het hoogste scoort in rendement (99,7%) en het laagste in energieverbruik en geluid. Hierdoor behaalt u de hoogste EPC-reductie! Behalve door zijn prestaties blinkt de EcoMax uit door zijn Dutch-Design en installatiegemak.

Daarnaast laten we u ook zien hoe u wij u kunnen helpen bij de overstap naar een all-electric woning , binnen ons “Green Igloo” concept. Dit is een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties. Zo kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen.

Meer weten over onze producten en ons duurzame concept? Bezoek ons dan op de Vakbeurs Energie!

Regel nu alvast uw ticket en bezoek zeker ook onze stand in Hal 3, D066.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0