Orcon op de Energie Vakbeurs 2019!

Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit is hét live B2B-platform gericht op duurzame energie(opwekking) en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Uiteraard zijn wij hier als Orcon & Thercon ook aanwezig. Hier laten we u zien hoe wij u kunnen helpen bij de overstap naar een all-electric woning, binnen ons “Green Igloo” concept. Dit is een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties. Zo kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen.

Daarnaast presenteren wij u graag onze nieuwe toevoegingen aan het assortiment; zoals de Loria warmtepomp! En tonen wij de nieuwste innovaties op het gebied van vraaggestuurd ventileren met o.a. de eerste zonesturing bij balansventilatie die draadloos communiceert.

Meer weten over onze producten en ons duurzame concept? Bezoek ons dan op de Vakbeurs Energie!

Regel nu alvast uw ticket en bezoek zeker ook onze stand in Hal 3, E022.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt