Orcon op de VSK 2020

Nog maar eventjes en dan barst de VSK 2020 weer los in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Van 4 t/m 7 februari kunt u zich weer omgeven met de nieuwste ontwikkelingen uit installatiesector, in de breedste zin van het woord!

Draadloos communicerend zoneringssysteem
Tijdens de VSK 2020 introduceren wij niet alleen de HRC-500 maar ook onze HRC-EcoSmart. Een gloednieuwe toevoeging binnen onze zeer succesvolle HRC-reeks welke een innovatief, en volledig uniek 2-zonesysteem op de markt brengt. Het systeem communiceert volledig draadloos tussen de CO2 sensor in de verblijfsruimte en het toestel, en kan hierdoor zeer nauwkeurig naar behoefte ventileren.

MVS-15RHBP Renovatiepakket
Tevens tonen we hier ons MVS-15RHBP Renovatiepakket, een all-in-one oplossing voor vervanging en renovatie van mechanische ventilatiesystemen. Doordat het pakket geleverd wordt met zowel een randaarde als perilex stekker heeft u altijd het juiste product bij de hand. Deze wordt nog verder aangevuld met onze 15RF afstandsbediening en meerdere ventielen.

Nieuwe accessoires en bedieningen
Verder presenteren we met trots onze nieuwste accessoires en bedieningen aan u zien met meerdere oplossingen voor inbouw- en opbouw CO2-sensoren, schakelaars en displays voor onze utiliteitsventilatoren.

All-electric wonen met Orcon en Atlantic | Fujitsu
Tenslotte laten we u ook zien hoe u wij u kunnen helpen bij de overstap naar een all-electric nieuwbouwwoning, binnen ons “Green Igloo” concept. Dit is een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties. En maken wij gebruik van bijvoorbeeld balansventilatiesystemen van Orcon in combinatie met warmtepompen van Atlantic | Fujitsu.

Zo kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen. Want samen zijn we nog slimmer!

Claim uw gratis ticket
Kortom, er is meer dan voldoende om te ontdekken op onze stand. Dus wilt u meer weten over onze producten en onze toepassingen voor all-eletric wonen? Bezoek ons dan op de VSK 2020, Hal 7 D.074!

Via deze link kunt u zich registreren en een gratis ticket claimen. Tot dan!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt