Orcon: Uw Ventilatie Partner of Choice 2020!

Orcon is uitgeroepen tot uw Partner of Choice 2020 in Gawalo magazine in de categorie ‘Luchtbehandeling en Ventilatie’. Een fantastische prestatie waar we enorm trots op zijn. En natuurlijk dankbaar! Dus hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld!

In de periode juli – september 2020 is online onderzoek gedaan onder lezers van Gawalo om hun inkoopgedrag te inventariseren. Het onderzoek stelde per productgroep twee simpele maar cruciale vragen: “Welke leveranciers uit deze categorieën kent u?” en ”Met welke leveranciers doet u bij voorkeur zaken?”

De resultaten van het onderzoek zijn opgenomen in het Partner of Choice digimagazine. Het magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook de volgende interviews met inkopers en leveranciers uit de branche over onder meer partnership, samenwerken en klantrelaties, waaronder een uitgebreid interview met onze commercieel directeur, Roel Kuijpers. Hierin vertellen we alles over de drijfveren van Orcon en het belang van duurzaam ondernemen, met de installateur eindgebruiker voorop.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt