Wij staan voor een gezond, comfortabel
en duurzaam binnenklimaat
OVER
ORCON

Een familiebedrijf met oog voor een gezond en comfortabel binnenklimaat

Onze focus ligt op het produceren van duurzame ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Daarbij is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Hierbij geloven we in een persoonlijke aanpak, met een ventilatieoplossing op maat.

Wie is Orcon

Orcon is opgericht in 1970 en is van een echt familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste nationale ontwikkelaars en leveranciers van ventilatie oplossingen. Onze focus ligt op het produceren van de beste ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Daarbij is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Wij dragen bij aan de maatschappij en het milieu met ons MVO beleid. We nemen je graag mee in het verhaal van Orcon.

Nieuws

De regelgeving rond duurzaam wonen verandert continu. Daarnaast ontwikkelen we zelf ook duurzame Orcon ventilatiesystemen. Weten wat nieuw is? Wij houden u op de hoogte over alle veranderingen en ontwikkelingen rondom ventilatiesystemen.

Vacatures

Ons team werkt elke dag aan nieuwe innovaties om de wereld een stukje duurzamer te maken en bij te dragen aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. Wil jij werken in een specialistisch en enthousiast team? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt