Prijslijst Orcon 2016 -2017

Afbeelding Orcon Prijslijst 2016 - 2017

Vol trots presenteren wij u de nieuwe prijslijst van Orcon! Om het voor u eenvoudiger te maken welk ventilatiesysteem het beste toe te passen is, introduceren wij met deze prijslijst een 4-tal productlijnen. Wij stellen ze graag aan u voor.

 

De nieuwe productlijnen van Orcon

  • HealthLine: Balansventilatie met wtw. Design unit voor een buitengewoon binnenklimaat. Eenvoudige installatie door het meegeleverde montage frame.
  • SmartLine: Onze slimme lijn woonhuisventilatoren, standaard voorzien van een ingebouwde vochtsensor voor een automatische werking en eenvoudig uit te breiden naar vraaggestuurde ventilatie middels CO2 bedieningen en ruimtesensoren.
  • BlueLine: De serie die top prestaties levert tegen een scherpe prijs. Geschikt voor Perilex 3-standenschakelaar en/of RF bediening.  
  • CompactLine: Klein van formaat, groot in prestatie. De ventilatieoplossingen voor krappe inbouwsituaties.

Download hier de prijslijst 2016 - 2017

blueline-web

 

 

Nieuw! MVS-15 RP

Vanaf oktober is er een nieuwe uitvoering van de Orcon MVS-15 leverbaar. De BlueLine serie woonhuisventilatoren is dan uitgebreid met de MVS-15RP! Geschikt voor Perilex 3-standenschakelaar en RF regeling. Een ideale oplossing in de renovatiebouw waar de bestaande 3-standenschakelaar behouden blijft en u het systeem eenvoudig kunt uitbreiden met een RF bediening en/of CO2 sturing. Kijk voor meer informatie op pagina 8 van de Orcon prijslijst 2016-2017.

Nieuwe WTU Centraal

Nieuw in onze prijslijst is de nieuwe range Compacte WTW toestellen. De WTU Centraal bereikt met gemak een rendement tot 88% en voldoet aan de EcoDesign regeling. Voor uw gemak is de WTW als set leverbaar inclusief een warmtepomp voor het koelen en verwarmen van uw gebouw.

Spectaculaire prijsverlagingen!

Voor de MVS-15RH CO2B hebben wij een spectaculaire prijsverlaging kunnen realiseren. De brutoprijs is nu slechts €448,- Ook de CO2 bedieningssensor hebben wij in prijs verlaagd. Deze CO2 sensor en afstandsbediening in één is op alle RF uitvoeringen van de HRC, MVS, Compact en MPV toe te passen.

Energiezuinig ventileren, verwarmen en warm tapwater

Energie besparen is van deze tijd! Door een combinatie van een Orcon WTW systeem en een Fujitsu lucht-water warmtepomp kan een woning zeer energiezuinig worden geventileerd, verwarmd en voorzien van warm tapwater. Dit bieden wij nu aan in één set tegen een zeer scherpe prijs. Kijk voor meer informatie op pagina 5 van de Orcon prijslijst 2016 - 2017.

< Terug