OP ALLE ORCON VENTILATIESYSTEMEN ZIT
STANDAARD 24 MAANDEN FABRIEKSGARANTIE
GARANTIE

Garantie en termijnen

Op alle Orcon ventilatiesystemen zit standaard 24 maanden fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie gaat in op de productiedatum. De garantie vervalt, indien:

  • De installatie niet goed is uitgevoerd
  • Er gebreken zijn ontstaan door verkeerde aansluiting, ondeskundig gebruik of vervuiling van de ventilator en toebehoren
  • Er wijzigingen in de bedrading zijn aangebracht
  • Er reparaties door derden zijn verricht

De montagekosten vallen buiten de garantie. Wanneer er binnen het garantietermijn een defect optreedt, dient dit meteen te worden gemeld aan de installateur. Die neemt vervolgens contact op met ons.

Extra garantie op Orcon MVS systemen

Bewoners kunnen binnen een bepaalde periode na installatie het MVS-systeem registreren bij Orcon. Na registratie nemen we contact met de bewoner op voor een stukje extra Orcon service! Daarnaast heeft het MVS-ventilatiesysteem na registratie tot 66 maanden extra garantie. Deze garantie komt bovenop de 24 maanden fabrieksgarantie, dus in totaal 90 maanden garantie. De garantie zit alleen op het ventilatiesysteem zelf en niet op extra onderdelen, zoals: een vochtsensor, CO2 sensor of RF-bediening. Het ventilatiesysteem kan geregistreerd worden op: www.orcongarantie.com.

Extra garantie geldt alleen voor de MVS-15 systemen van Orcon en niet op de andere ventilatiesystemen of onderdelen. Geldig op de: MVS-15P, MVS-15RH, MVS-15RHB, MVS-15RHBP en de MVS-15RHB CO2.

Let op: de registratie kan alleen voltooid worden door een bewoner en niet door een installateur. De installateur moet de bewoner hierop attenderen. Is dit niet gedaan? Neem dan contact op met de installateur.

Meer weten over de extra garantie voor de Orcon MVS-systemen. Download hier de voorwaarden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0