BEHOEFTE AAN EEN SERVICEMONTEUR DIE
HET VENTILATIESYSTEEM INREGELT
INBEDRIJFSTELLING
(IBS)

Inbedrijfstelling (IBS)

Een ventilatiesysteem kan niet goed functioneren als deze niet goed is ingeregeld. Alle instellingen moeten goed staan en de installatie moet juist voltooid zijn. Bij een complex ventilatiesysteem, zoals een WTU ventilatiesysteem, is het juist inregelen niet altijd even makkelijk. U kunt bij ons de dienst Inbedrijfstelling (IBS) afnemen. Wij komen na de installatie van het ventilatiesysteem langs met een servicemonteur die het ventilatiesysteem op de juiste manier inregelt.

Een jaar extra garantie!

Als u gebruik maakt van onze IBS dienst, dan heeft u een jaar extra garantie. We willen zeker weten of alles juist functioneert. Daarom blijven we gedurende dat jaar controleren of het ventilatiesysteem naar behoefte werkt en of er aanpassingen nodig zijn bij het inregelen of installatie. We willen gevaarlijke situaties ten alle tijden voorkomen. Dat is de service van Orcon!

Deze service bieden we alleen aan voor grote utiliteitsgebouwen of woningbouwprojecten.

Orcon service bij de bouw van meerdere woningen

Heeft u een groot project met meerdere ventilatiesystemen die geïnstalleerd en ingeregeld moeten worden? Wij komen graag voordoen in één van de woningen hoe het ventilatiesysteem ingeregeld moet worden. Zo kunnen de ventilatie installaties de overige woningen op de juiste manier inregelen.

Heeft u een Orcon ventilatiesysteem in uw woning?

Woont u in een huis wat geventileerd wordt door een Orcon ventilatiesysteem en heeft u problemen of vragen? Neem dan contact op met de ventilatie installateur. Wilt u eerst zelf kijken naar eventuele oplossingen? Kijk dan eerst in de Orcon ventilatie handleiding of ga dan naar onze FAQ pagina voor alle vragen en antwoorden. Nog niet geholpen? Neem dan toch contact op met de installateur.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0