Voor iedere utiliteit de juiste oplossing

Mensen presteren beter in een gezonde omgeving met voldoende zuurstof. Dit geldt zeker voor scholen, kantoren en winkels waar veel mensen in één ruimte samenkomen. Orcon biedt diverse ventilatie oplossingen voor utiliteiten die zorgen voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Welke uiteraard ook voldoen aan de wettelijk eisen en richtlijnen voor het juist ventileren van elk utiliteitsgebouw.

Frisse scholen

Het is erg belangrijk dat kinderen kunnen leren in een school met een gezond binnenklimaat. Als een school niet goed geventileerd wordt kan dit gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals: hoofdpijn, concentratieproblemen, benauwdheid, etc. Door een school goed te ventileren kan dit voorkomen worden. Daarom is er het frisse scholen programma. Een frisse school is een schoolgebouw die laag is in energieverbruik en comfortabel is om in te leren.

WTU-B-Centraal-Orcon

Kantoren, Retail, en Hotels

Een veilige werk en leefomgeving is belangrijker dan ooit. Door te zorgen voor optimale luchtverversing en het toepassen van slimme technieken en sensoren kan Orcon u gezond binnenklimaat bewerkstelligen. Special voor utiliteitsgebouwen bieden wij onze WTU-systemen aan.

Naast schone binnenlucht dragen ze ook bij aan een optimaal binnenklimaat, met maximaal comfort. Bijvoorbeeld door onze ingebouwde warmtewisselaar. Hierdoor is de lucht die van buiten naar binnen komt minder droog en voorverwarmd. Zo blijft de temperatuur constant comfortabel.

Meer weten over onze toepassingen voor kantoor- en retail panden? Neem dan een kijkje bij onze centrale en decentrale ventilatieoplossingen voor de utiliteit.. Of neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ventilatie specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste ventilatiesysteem voor uw project.

Overige utiliteit oplossingen

Daarnaast bieden wij ook een selectie ventilatiesystemen aan voor de gespecialiseerde utiliteit. Zo bieden wij explosiebeveiligde ventilatoren aan voor toepassingen in chemische ruimtes, laboratoria, en schepen. Wij helpen u graag bij de selectie van het juiste product.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt