Orcon MVS-15 geeft de hoogste EPC winst!

De nieuwste VLA Gelijkwaardigheidsverklaringen type C4a laten zien dat de hoogste EPC winst behaald wordt door het toepassen van de MVS-15 woonhuisventilator met een vocht- en CO2 Bedieningssensor. Door de uitgebreide configuratiemogelijkheden van de Orcon MVS-15 heeft u vrije keus om het meest optimale ventilatiesysteem samen te stellen.

Vocht- en CO2 sensoren houden de luchtkwaliteit van uw huis fris en gezond
Met de MVS-15RH CO2B beschikt u over de perfecte uitvoering. De ventilator is standaard voorzien van een geïntegreerde vochtsensor. Deze automatisch werkende vochtsensor laat de ventilator harder draaien bij een stijging van de luchtvochtigheid in badkamer, keuken en toilet op het moment dat het nodig is. De vochtsensor zit afgeschermd in de unit en een bediening in de badkamer of toilet is dan ook niet langer noodzakelijk. De bewoner wordt hiermee ontzorgd en u bespaart op de aanschaf van een badkamer bediening.

De CO2 Bedieningssensor garandeert een goede luchtkwaliteit, de woning blijft fris en gezond. In de woonkamer zorgt de CO2 Bedieningssensor voor de meting van het CO2 gehalte in de lucht. Wordt er een verhoging gemeten dan gaat de ventilator automatisch modulerend meer ventileren om de luchtkwaliteit in de woning weer op het gewenste niveau te brengen. Middels de ingebouwde bedieningsmogelijkheid kan de bewoner tijdelijk het systeem in een andere stand laten draaien. Hiermee garanderen wij een gezond en fris binnenklimaat.

Met de MVS-15RH CO2B (art.nr. 21140010) heeft u een complete plug & play set om bovenstaande te realiseren! 
Naast bovengenoemde set zijn er ook andere mogelijkheden:

MVS-15RCO2 Ruimtesensor + RF Bediening
MVS-15RP + CO2 Ruimtesensor + RF Bediening
MVS-15RHBCO2 Ruimtesensor

Voor het Orcon MVS-15 CO2 systeem is een tweetal gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen beschikbaar voor grond gebonden (GG) en niet grond gebonden woningen (NGG). Aan het einde van deze pagina kunt u deze verklaringen downloaden. 

Kenmerken

  • Hoogste EPC winst in zijn klasse
  • Royale capaciteit van 435 m3/h bij 200 Pa
  • Ingebouwde vochtsensor
  • De stilste én meest efficiëntste in alle standen
  • 5 aansluitpunten voor luchtafzuiging incl. achteraansluiting
  • Onder aansluiting voorzien van Ø 160 of  Ø 125 mm
  • Kunststof behuizing 100% recyclebaar
  • Servicevriendelijk en zeer onderhoudsarm

Comfort en buitengewoon Binnenklimaat
Voor het beste comfort zijn er nu ook nieuwe VLA Gelijkwaardigheidsverklaringen voor het Plus systeem C4c. In deze situatie wordt in iedere verblijfsruimte, niet alleen de woonkamer maar ook in alle slaapkamers, een CO2 Ruimtesensor toegepast, hierdoor is de luchtkwaliteit buitengewoon goed. U bent verzekert van 24 uur, dag en nacht,  gezonde lucht in uw woning. De CO2 Ruimtesensoren regelen deze gezonde luchtkwaliteit namelijk volledig automatisch.
Kortom: met de Orcon MVS-15 heeft u de beste oplossing in uw huis.

De EPC Gelijkwaardigheidsverklaringen kunt u via onderstaande links downloaden
VLA Gelijkwaardigheidsverklaring Orcon CO2 systeem GG
VLA Gelijkwaardigheidsverklaring Orcon CO2 systeem NGG
VLA Gelijkwaardigheidsverklaring Orcon CO2 systeem + extra CO2 sensoren GG
VLA Gelijkwaardigheidsverklaring Orcon CO2 systeem + extra CO2 sensoren NGG 

Contact & Advies
Wilt u meer weten over de energiezuinige toepassingen van de MVS-15 woonhuisventilatoren van Orcon? Neem contact op met onze afdeling verkoop en technisch advies via:

Telefoonnummer: +31 (0)318 54 47 00
E-mail adres: verkoop@orcon.nl

< Terug

Orcon