Ventilatie oplossingen voor elke ruimte in huis
OVERIGE WONINGBOUW
OPLOSSINGEN

Kleine ventilatieoplossingen

Naast onze oplossingen op het gebied van balansventilatie met warmteterugwinning en onze systemen voor (vraaggestuurde) mechanische afzuigventilatie, bieden we nog diverse andere oplossingen aan. Denk aan pijpdakventilatoren, en wandmodellen voor ventilatie in keukens, badkamers, en kelders.

Toilet- en badkamer ventilatie systemen

Is een vraaggestuurd mechanisch afzuigventilatiesysteem zoals de MVS-15 geen optie? Dan nog is het belangrijk om voldoende te ventileren. Met name in natte of vochtige ruimtes zoals een badkamer, toilet of kelder. Wij bieden een brede selectie ventilatieoplossingen voor deze ruimtes zonder dat er extra kanaalwerk nodig is. Denk aan wandventilatoren. Bekijk hier het complete aanbod badkamer- en toilet ventilatoren.

Dakventilatie

Orcon biedt een gevarieerd aanbod dakventilatoren en dakopstanden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze MPV dakpijpventilatoren zijn uitermate geschikt voor het ventileren van woningen. Het is een compacte oplossing die toch energiezuinig is en stil.

Tevens hebben wij ook een brede range dakventilatoren voor toepassing in de utiliteit en grootschalige woningbouw/hoogbouw.

Vragen?

Heeft u vragen over de verschillende ventilatieoplossingen, of heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0